Direktlänk till inlägg 13 april 2012
Blev så paff ikväll när jag skrivit på middagstråden på facebook att vi åt stångkorv till lunch och fick frågan vad det var.
http://www.spisa.nu/4.14377/varufakta/stangkorv/
Finns ju iofs inte överallt nu men man kan säga att det är ett orökt isterband, en grå korv m kokt kött, kryddpeppar o korngryn som man steker och äter med rödbetor och stekt ägg. Ser ut som pölsa (lungmos) i fastare form men mycket godare.
Nu ikväll gjorde vi tunnbrödrullar som vi skar i skivor sen på bilden är det med räkor, rom, rödlök, dill, nån msk citronmajonnäs och ett par rejäla skedar matyoghurt rördes hop och och breddes på.
Gjorde en med smulad ädelost, hackat päron och matyoghurt också och en med hackade burkaprikoser, finhackad rökt kalkon, rödlök, lite majjo och matyoghurt.
Bra som fredagsmys med ett glas vitt till.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|