Direktlänk till inlägg 10 april 2012
Aubergine”kaviar”
Ca 2 dl
400 g aubergine (1 medel eller 2 små)
flingsalt
sv.peppar
olivolja
3 stora vitlöksklyftor, oskalade
1 msk färskpressad citron
10 myntablad
½ kruka persilja
1 dl kikärtor från konserv
Sätt ugnen på 200 gr
Skala och skiva auberginen tunt längs med
Lägg ut skivorna på en plåt strö över salt och peppar
Pensla med 1 dl olja
Placera de oskalade vitlöksklyftorna på och grädda i 25 min
Ta ut plåten, skala vitlöken och låt allt svalna
Kör alla ingredienser i en mixer tillsammans med 2 msk olivolja
Smaka av med salt & peppar
Gott på bröd eller som tillbehör.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|