Direktlänk till inlägg 10 april 2012
Ja guppat på sjön om man så vill, i morse till hela 20 skm.
Åkte i söndags efter en frunch på påskrester. På båten fick vi en underbar 3-rätters först Najadlax med räkmousse, och sen varmrätten ni ser på bilden Helstekt kalvfilé med rostad vitlökssås och vårens primörer som var ugnsrostad potatis med gremolata, vårlök och bakade tomatklyftor. Potatisen var urgod men jag gillar ju gremolata och ska klart prova att göra det själv, måste väl bara vara att koka potatisen nästan klar och sen steka i gremolatasmör.
Gremolatasmör
Till 4
100 gr mjukt smör
1 press vitlöksklyfta
skal av ½-1 citron
1-2 msk hackad persilja
Rör smöret mjukt och luftigt
Vänd ner övriga ingredienser
Gör en rulle och ställ kallt att stelna alt. Frys.
När vi kom hem idag hade yngsta dottern som var husvakt dukat så fint med egengjorda chokladhjärtan och gjort pasta med ost & skinksås och gröna bönor, gott det också. Tack hjärtat!
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|