Direktlänk till inlägg 20 mars 2012
Gjorde inte riktigt efter receptet men bästan
Skivade 3 schalottenlökar tunt och hackade en gul spetspaprika, fräste 1 msk smör och 1½ tsk curry en stund, tillsatte lök och paprika och lät det fräsa till löken var mjuk. Då hade jag i 400 g tärnad kassler och lät det fräsa med en stund.
Hällde av spadet från 1 burk ananasringar och hade i matlagningsgrädde tills det blev 4 dl vätska. Tillsatte 2 msk tomatpuré och ½ pressad liten solovitlök i det och hällde över det andra. Lät det puttra i 15 min under lock.
Delade ananasringarna i 8 delar och rörde ner det samt smakade av med salt och svartpeppar. Serverade med ris och en sallad gjord av kruksallad, gul paprika, färska sockerärtor och små gröna kärnfria vindruvor. Dressade med en dressing gjord på 2 delar olivolja, 1 del vit balsamvinäger 1-2 msk dijon, salt ,sv.peppar och italiensk salladskrydda.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
||||
|