Direktlänk till inlägg 16 november 2014
500 g kycklingfilé strimlad
2 chalottenlökar, hackade
finrivet skal av 1 apelsin
2 dl grädde
2 dl vatten
2 msk idealmjöl
saft av 1 apelsin
limepeppar
salt och ev lite vitpeppar.
Fräs kyckling, lök och apelsinskal en stund, tills kycklingen blir vit och löken genomskinlig
häll på vatten och grädde, puttra i 5 min
rör ut mjölet i apelsinsaften och rör i det
koka 3-4 min och smaka av med kryddorna.
Servera med ris o sallad.
Använde den här kryddan i kvarn från Sa Maria
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 | |||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 | |||
|