Direktlänk till inlägg 10 maj 2012
Eller ska man kalla dom fiskbitar när man gör dom själv? Så pinniga blir dom ju inte kan rentav bli 3-kantiga men det uppvägs av att det är helt fiskkött och lagom med panering. Tinar ett fiskblock som jag sen särar på. Doppar dom i ägg och sen ströbröd som är kryddat med salt och citronpeppar, använder en gaffel och det är inga konstigheter alls och inte minsta "klafsigt" men så mkt godare. Steker dom riktigt frasiga. Godast är dom med potatismos men hade inte så mkt potatis hemma idag och ville inte handla i regnet så det fick bli ris, kall sås med skagenkrydda, råkost och ärtor. Inte optimalt med ris till men det funkade. Var andra fiskdagen den här veckan men det fick bli så, vissa veckor kanske man inte äter fisk alls så det jämnar nog ut sig i längden.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 | 18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 |
31 | ||||||
|