Direktlänk till inlägg 9 april 2017
Hej! Det är jag, Elle (Netas dotter) som skriver det här. I torsdags lagade jag det här hemma hos mamma, det blev riktigt gott så jag tycker ni ska testa det här =)
Svamp, purjo och paprika kan man byta ut till det man gillar.
4 port pasta (280 g.)
2 pkt kronhjortsskav á 240 g.
ca 100 g förvällda kantareller
100 g strimlad purjo
1 strimlad paprika
2 vitlöksklyftor
2 tsk timjan
4 dl imat eller créme fraiche
Maizena redning
Soya
Ev. lite fond av valfri sort (kalv, vilt, kantarell...)
Koka pasta enligt anvisning på paketet.
Lägg halvfryst hjortskav i stekpanna på låg värme. Tina och dela köttet med en gaffel och låt vattnet dunsta.
Salta och peppra.
Höj värmen och tillsätt timjan och vitlök, svamp, purjo och paprika.
Bryn försiktigt och rör ner crème fraiche/imat. Koka några minuter.
Red ev. av och smaka av med salt, peppar och soya.
Servera med pasta och tex. herrgårdsgrönsaker.
Eller pressad potatis och rivna morötter.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 |
16 | |||
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
|