Direktlänk till inlägg 23 februari 2014
Koka ris enligt förpackningens anvisningar.
Fräs kryddorna ett par minuter i olja i en vid kastrull.
Tillsätt därefter lök, vitlök och ingefära och mjukstek på låg värme utan att löken tar färg.
Tillsätt tomatkross, vatten och buljongtärning och låt puttra i cirka tio minuter, tillsätt därefter linserna och puttra ytterligare 5 minuter.
Späd med mer vatten vid behov.
Vänd i spenaten, smaka av med salt och peppar och servera med basmatiris.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 |
8 | 9 | |||
10 | 11 |
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 | |||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||||
|