Direktlänk till inlägg 22 juni 2013
Lunchbuffé midsommarafton
Sallad på mozzarella, avocado och tomberry i en dressing av vit balsamico, olivolja, salt och sv.peppar
Tunnbrödrullar med färskost av pepparrot, rökt lax och smala gurkstavar
Spenat och fetaostpiroger av smördeg, pizzarester
Kycklingspett och mozzarellarullar.
Middag:
Förrätt vit och grön sparris med citronsmör som göra med rivet skal av 1 citron, flingsalt och sv.peppar
Grillad hel kalkonfilé som marineras i grillolja med vitlök, kokt färskpotatis, fyllda grillade champinjoner. Dom här med färskost "Vitlök & örter" lite hackad lök och svamfötterna finhackade, salt och sv.peppar
2 olika sorters salladsrester, dels lunchens dels en gjord på färsk vitkål, paprika, rädisor, gurka och tomater i en dressing av olivolja och jordgubbsbalsamico + salt & sv.peppar
En kall sås gjord på 3 dl gräddfil, 1-2 msk citronmajonnäs, fransk peppar och flingsalt.
Dessert, skivade råsockrade jordgubbar varvas med havrekaksmulor och vaniljkesella med vispgrädde (2 + 1 dl)
Genomgående dryck Rosé "Opal springs" och kranvatten.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 | 28 | 29 |
30 | |||
|