Direktlänk till inlägg 30 juli 2015
Smaksatt fraiche kan rädda en middag. Idag hade jag bestämt att göra det enkelt för mig men bad C "morra" potatisen ( skala i maskin) och sätta på ugnen. När jag sa vad jag tänkt ville hon göra det och så klart hon fick det.
Smörj en ugnsform och lägg i tinade fileer av torskrygg, salta och peppra dem.
Skiva en tomat och lägg en skiva eller två på varje fiskbit.
Ta en fraicheburk med smak av saffran och tomat, rör upp den lite med salt och sv.peppar och skeda den över fiskbitarna.
In i ugnen ca 15 min på 200 gr, servera med potatis och sallad.
Enklare kan det inte bli, knappast godare heller. Till o med maken sa att det var gott och då ÄR det så. ;-)
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 | 9 |
10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 | 31 |
|||||
|