Direktlänk till inlägg 9 mars 2014
Stekt blomkål med rödlöksfräs
Ansa blomkålen och skär den i tjocka skivor.
Stek skivorna i smöret på medelvärme, under lock, gyllengul och mjuk 5–8 minuter på varje sida. Håll kålen varm.
Mixa ihop kikärter, vitlök, spiskummin, koriander, olja och mjölk.
Smaka av med salt och peppar.
Skala och skiva löken.
Fräs löken i oljan i stekpanna cirka 3 minuter.
Blanda i rosmarinblad, oliver och brödsmulor och fräs cirka 3 minuter.
Toppa blomkålen med det frästa och servera med hummus.
Brödsmulorna gör du enkelt själv genom att mixa 1 bit 1–2 dagar gammalt vitt bröd, gärna baguette.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 |
5 |
6 |
7 | 8 | 9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|