Direktlänk till inlägg 7 mars 2014
Den blev lite för söt tyckte vi, så minskade Chutneyn till hälften och la till soja för vi tog det i tallriken o det blev så gott. Tyckte också det saknades vitlök så det la jag också till.
400 g kycklingfilé
1 röd paprika
½ purjolök
½ chili, valfri styrka, kan uteslutas
1 vitlöksklyfta
1½ tsk curry
1 msk smör + 1 msk olivolja
1 liter vatten + kycklingfond, eller 2 buljongtärningar
1 msk mangochutney
2 msk mild chilisås
1 msk japansk soja
1-2 krm Svartpeppar
salt
100 g Risoni (Pasta som ser ut som ris)
Skär ner kycklingen i mindre bitar
Skär purjolöken i ½ cm skivor, skär paprikan i mindre bitar, hacka vitlök o chili fint.
Fräs grönsakerna i hälften av smör och olja i stekpannan, strö över curryn och låt fräsa med.
Koka ur stekpannan med lite av vattnet och för över med grönsakerna i en gryta.
Bryn kycklingen i resten av fettet i stekpannan, salta och peppra och för över i grytan.
Tillsätt kycklingfonden och resten av vattnet, rör ner mango chutney, chilisås och soja.
Tillsätt risoni, koka upp och koka i 9 minuter. Rör då och då.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 |
5 |
6 |
7 | 8 | 9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|