Direktlänk till inlägg 10 maj 2013
Körde "all in" från frysen idag, ja inte potätera men resten. Gör lite mer än jag egentligen fixar så här års så när det kommer till matlagningen på kvällen är krafterna ofta slut. Tur jag har en man som gillar att grilla.
Resultatet av dagens fiskpaket
Ringlade lite smörolja ca 15 x 15 cm på två ganska stora folieark, kryddade i det med salt och citronpeppar med dill.
Täckte det först med fryst purjo
Hittade den andra halva mängden av den här påsen i frysen och la på det fryst. Funkar till fisk också.
Delade ett 400 g torkfilépaket på mitten, (det var helt tinat) saltade ena sidan och la det mot grönsakerna. Kryddade ovansidan med salt och samma citronpeppar som i smöret.
La på en rejäl klick, ca 2 msk skulle jag tro av lättfraiche "Franska örter"
Förslöt paketet kant mot kant först och vek sen upp ändarna som "ett vikingaskepp", viktigt att paketet är tätt.
La det under lock på grillgallret i 20 min. Tror det tar ungefär lika lång tid på en öppen, eller på glöden "i skogen".
Ni måste testa det här, blev så gott. Gör ni det "i skogen" så lägg i potatisen i grövre tärningar också, kanske förkokta några min, gör paketen helt klara hemma, men ta med dom i en form av något slag.
Sen är det bara tömma upp på tallriken och njuta.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 | |||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|