Matsedeln

Direktlänk till inlägg 25 juni 2012

Parisare

Av Neta - 25 juni 2012 22:58

Åkte in till stan idag och åt en enkel men sen lunch (toast och kaffe på CG) därinne så det blev något enkelt ikväll också, Parisare. Man va liksom inte hungrig.

En "riktig" parisare är kryddad köttfärs med hackad lök i som du täcker en toastskiva med, steker den på båda sidor med köttfärsen neråt först och serverar med ketchup och skivad ättiksgurka på köttfärsen och toppar med ett stekt ägg.

Vi steker en hamburgare, en brödskiva och ett ägg och monterar likadant, har lite ketchup under gurkan också och maken limmmade hamburgaren mot brödet med lite kall bea.

Snabbt, enkelt och gott!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - 2 mars 2020 18:36

Den här bloggen upphör nu

Av Neta - 6 oktober 2019 22:28

Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...

Av Neta - 29 mars 2019 09:40

  Kanske börjar skriva här ”igen”   

Av Neta - 5 april 2018 14:16

Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...

Av Neta - 2 april 2018 13:58


   Veckans smaksättare:     Fänkålsfrön har söt och aromatisk smak med undertoner av anis och dill och ingår ofta i chutneys, bakverk och vid syrning. En mycket vanlig ingrediens i indiska köket och passar också till potatis- och grönsaksrä...

Presentation

Netas matprat

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards