Direktlänk till inlägg 23 mars 2017
Det är ju våffeldagen på lördag. Vi kommer nog att äta brunch med våfflor och då har vi nog lite salta rillbehör först. Lite typ som våffellangos.
Räkor eller kräftstjärtar, lax, rödlök, rom och typ fraiche eller gräddfil. Man äter ju inte mer än högst 2 sådana. Sen brukar vi avsluta med en dessertvåffla. Hittills med färska bär eller sylt och grädde eller glass. Jag tar bara ett hjärta då, orkar nog inte mer.
Smeten i år ska jag testa att göra på kokosmjöl, även om mina sockervärden snabbt blev normala igen för att jag varit rätt noga med kosten så behöver man ju inte utmana ödet med vetemjöl.
Köpte den rutiga Diabeteskokboken, först till Elle men sen en egen också. Står så mkt bra tips i den om man är i riskzonen.
Men i år kan det bli den här till dessert, eller iaf tillbehören ska isf testa 1 tsk av såsen. :-) Vi får väl se.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 | |||
20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 |
29 |
30 | 31 |
|||||
|