Direktlänk till inlägg 13 oktober 2015
Hade tänkt göra fiskfärs i micron idag men hade inget fiskblock. Tyckte det kändes väl lyxigt att göra det på torskrygg.
Var till Gränby C idag och då köpte jag två smaksatta fraiche, en Saffran & Tomat och en Franska Örter.
E var här och kom på att vi hade gjort en fisk & skaldjursgryta på nyår med Saffran & Tomatfraiche med apelsin i.
Så jag rev i apelsinskal från en halv apelsin i den fraichen med cestjärnet, så det blev riktigt finrivet. Lade fisken i en smord ugnsform, saltade och pepprade både den och fraicheblandningen och klickade över den på fisken. Hade den i ugnen på 200 gr i 20 min.
Så löjligt enkelt men så himla gott det blev. Åt med potatis, sojabönor och finrivna morötter, lila och vanliga som jag hade i apelsinen i, skivade och skar ner den och tog med all saft som blev. Ringlade lite olivolja över och vände runt.
Mat som kan imponera på vilken svärmor som helst och lagas av en 5- åring, så enkelt var det ;-D
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 |
30 | 31 |
||||
|