Direktlänk till inlägg 11 februari 2013
Det här receptet hittade jag på en blogg, där bloggerskan själv hade hittat det på Matklubben och sen gjort om det lite efter första gången hon gjorde det. Är det inte lite det all matlagning handlar om? Att sätta sin egen touch på maten.
Gör ni så med mina recept får ni mer än gärna dela med er.
600 g fryst hackad spenat
1½ tsk grönsaksfond
3 dl kokbar fraiche
4 ägg
salt & sv.peppar
lite riven muskot
150 g fetaost
3 tomater
ev äggklyftor
Sätt ugnen på 200 gr
Koka ev ägg till dekorationen
Tina spenaten och låt den rinna av i en sil.
Blanda fraiche och grönsaksfond.
Vispa upp äggen lätt.
Blanda alla ingredienser och häll smeten i en lätt smord form.
Krydda.
Grädda 30 min
Låt svalna lite, den är godast lite ljummen.
Dekorera med skivade tomater, smulad fetaost och/eller äggklyftor
Servera med sallad och bröd.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | |||||||
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 |
||||||
|