Direktlänk till inlägg 11 februari 2018
700 g potatis, råskalad
Salt
50 g smör
2 äggulor
Salt o peppar
450 g fryst hackad spenat
Smör
Salt
Riven muskot
5 dl gräddmjölk
1 msk skaldjursfond
2-3 msk mjöl
1 tsk Dill, torkad
Peppar o ev salt
1fiskblock, ca 600 g vit fisk, helt tinat
Salt o peppar
2 dl skalade räkor från färdigskalade frysta
Sätt ugnen på 225 gr
Koka potatisen i saltat vatten
Tina spenaten i lite smör
Salta och riv i muskot
Blanda gräddmjölk, fond och mjöl
Koka upp och koka ca 5 min
Tillsätt dill och smaka av
Täck botten på en smord ugnsform med spenat
Lägg fisken på mitten, salta och peppra den
Mosa potatisen med smör och äggulor, smaka av
Fördela moset runt fisken
Häll såsen över fisken
Gratinera i 30 min
Strö på räkorna vid servering, tryck ner dom lätt i såsen.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | 25 | |||
26 |
27 |
28 |
|||||||
|