Direktlänk till inlägg 25 oktober 2017
Recept finns i matsedeln.
Vi började med att blöta botten till formen med kallt vatten och täcka den med nori.
Vi fick pussla lite med arken och klippa till dom lite, så man måste fukta skarvarna också.
Vi gjorde tre bottnar på det viset och det gick lättare än jag trodde att flytta dom med hjälp av stekspaden.
Klippte bort överflödig nori på sidorna.
Första fyllningen var avocado, röd paprika och breda remsorav gravlax.
Andra fyllningen var avocado, kräftstjärtar, salladslök och paprika. Fyllningarna lades rätt tätt.
Till slut dekorerade vi med det som blev kvar + gurka. Vi har även några tunna norirullar vi kommer att lägga runt fatet sen.
Avocado, laxrosor, kräftstjärtar och under är det salladslök o paprika småskuret, lite toppar av pepparrotsvisp och gurkhalvmånar på mitten.
Gick åt 300 g gravlaxskivor, 1 burk kräftstjärtar, 500 g fryst (fasttinad) skivad avocado. 1/2 gurka, 1 röd spetspPrika, 2 salladslökar och lite pepparrotsvisp.
Kommer att servera m soja, wasabi och pepparrotsvisp.
Åtskilliga veckomatsedlar och recept ligger här. Varsågod och sök inspiration och dela med er av recepten. ...
Använder nu för tiden paddan mer än den fasta datorn. Här blir vissa tecken och smileys bara frågetecken. Tänker därför testa en annan portal och finns nu på netaave.wordpress.com. Den ersätter båda bloggar jag haft här. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|